Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τέλος σεμιναρίου, Warcraft III Map, συνέχεια του Blog


Το σεμινάριο με θέμα "Οι σύγχρονες τάσεις και τα πρότυπα σχεδιασμού των Video Games" έφτασε στο τέλος του.

Στο χθεσινό μάθημα δεν υπήρχε παρουσίαση καθώς οι φοιτητές κατασκεύασαν ένα δικό τους Map για το Warcraft III της γνωστής Blizzard χρησιμοποιώντας το World Editor του παιχνιδιού και έτσι μπήκαν πρακτικά στο πεδίο του Game Design.

Το Warcraft III Map μπορείτε να το κατεβάσετε και να παίξετε από το παρακάτω Link.

Warcraft3AktoMapVersion1.0

Τέλος στα παρακάτω Link μπορείτε να δείτε τα Video για το Warcraft III Model Viewer όπου μπορείτε να εξασκηθείτε στο Texturing για Games.

Model Viewer Setup
Model Viewer Example


Όσο για την συνέχεια του Blog από ότι είπαμε με τους φοιτητές στο μάθημα σκοπεύουμε να το συνεχίσουμε με στοιχεία όπως Game Reviews, Game Design/Development προϊόντα που ενδεχομένως να κατασκευάσετε (από σενάρια , προσχέδια , απορίες κλπ μέχρι και ολόκληρο Game :P) και γενικά με οτιδήποτε έχει σχέση με το Gaming.

Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να υπάρχουν Readers και Authors στο Blog. Σκοπός είναι να φτιαχτεί ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων σε πρακτικό επίπεδο ώστε να είναι χρήσιμος στον καθένα αναλόγως με την οπτική του γωνία για τα Games.

Τέλος έχω δύο Quests για σας :P

Θα ήθελα (όποιος ενδιαφέρετε φοιτητές και μη , πείτε και στους φίλους σας!)να μου στείλετε πληροφορίες για εσάς όπως e-mail και ονοματεπώνυμο πρώτον για να σας καλέσω στο Blog και να μπορείτε να ενημερώνεστε με mail για κάθε καινούργια ανάρτηση αλλά και για να κάνω, όσους επιθυμούν, Authors του Blog ώστε να γράφετε τα δικά σας κείμενα και δεύτερον (για όσους ήταν στο τελευταίο μάθημα) για να περάσω τις πληροφορίες σας στο ίδιο το Map ως δημιουργούς(εάν κάποιος δεν θέλει να βάλω στο Map πληροφορίες για αυτόν ας στείλει ένα ψευδώνυμο μαζί με τα στοιχεία του).

To e-mail μου είναι το v.kasapakis@aegean.gr και το Facebook Account μου
Facebook Account Link

Καλή σας μέρα από εμένα και να θυμάστε...ότι κάνετε και δημοσιεύεται είναι reference :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου