Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Προετοιμασία για την Τετάρτη 23/11 18:00 - 21:00.


Καλησπέρα σε όλους!

Σχετικά με το σεμινάριο της Τετάρτης θέλω να ενημερώσω ότι θα χρησιμοποιήσουμε το
Warcraft III World Editor για να κάνουμε μια άσκηση πάνω στο Game Design.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το δίνει η Blizzard μαζί με το Warcraft III και έχει ως στόχο να δώσει την δυνατότητα στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού για να κατασκευάσουν δικά τους Levels και σενάρια και με αυτό έχει κατασκευαστεί και το ίδιο το παιχνίδι.

Θα ήταν καλό λοιπόν όσοι δεν έχετε παίξει αυτό το παιχνίδι να το δείτε ώστε να έχετε μια ιδέα για το τί πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε.

Πολλές πληροφορίες για το Warcraft III μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω Link:

Blizzard Warcraft III

Επίσης (δεν μπορώ να σας πω πως θα βρείτε ολόκληρο το παιχνίδι αλλά είμαι σίγουρος πως ξέρετε τον τρόπο εάν θέλετε να το κατεβάσετε όλο :P) σας δίνω το Link μιας δοκιμαστικής έκδοσης η οποία θα είναι αρκετή ώστε να πάρετε μια πρώτη γεύση. Το Link είναι:

Warcraft III Demo



Επίσης θα μπορούσατε να δείτε έναν απλό Editor και να μπείτε στην διαδικασία του Game Design με το:

Sploder

Είναι ένα απλό σύστημα όπου κανείς μπορεί να φτιάξει απλά τα δικά του παιχνίδια.
Επίσης πέρα από την Demo έκδοση μπορείτε να γραφτείτε δωρεάν και να "σώσετε" τα παιχνίδια που φτιάξατε (εάν έχετε κάτι θα το δούμε την Τετάρτη στην αίθουσα).



Τέλος περισσότερο για τους γραφίστες έχω ετοιμάσει μια άσκηση όπου θα μάθετε πως μπορείτε να αλλάξετε τα Textures σε όλα τα αντικείμενα,χαρακτήρες κλπ. του Warcraft III ώστε να μπορείτε να εξασκήστε και να δημοσιεύεται τα Textures σας στο Blog.

Αυτά από εμένα τα λέμε την Τετάρτη καλό απόγευμα.

Β.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου