Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Συνάτηση 3η

Πειραματικές τεχνολογίες και Video Games. Pervasive Games. Augmented Reality Games. Location Based Games. Mixed Reality Games. Mobile Games. Context Aware Games. Παρουσίαση και δοκιμή εμπορικών και πειραματικών Pervasive παιχνιδιών.

Ο ρόλος των γραφικών στα Video Games. Δημιουργώντας τα κατάλληλα γραφικά για Video Games ανάλογα με το είδός τους. Low polygon modeling. 2D/3D graphics. Textures. Particles. Δημιουργώντας Animation για Video Games. 2D/3D Animation. Motion Capture. Key frame Animation. Facial rigging.



Τα στάδια παραγωγής ενός Video Game. H διαδικασία και τα είδη του Game Design. World design, Content design, Level design. Avatar design.

Στην παρακάτω διεύθυνση θα βρείτε την παρουσίαση σε ηλεκτρονική μορφή.
Υπάρχουν Links σε πολλά Slides όπου μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια και τις
τεχνολογίες που αναφέρονται σε αυτά.

Link: Σεμινάριο μέρος 1

Link: Σεμινάριο μέρος 2

Η παρουσίαση είναι αρκετά μεγάλη καθώς ενώθηκαν περίπου 3 μαθήματα σε ένα οπότε δώστε της λίγο (εώς πολύ) χρόνο (είναι 25Mb) για να φορτώσει :)

Στο επόμενο και τελευταίο μάθημα την Τετάρτη θα προχωρήσουμε σε Game Design σε πιο πρακτικό επίπεδο με την χρήση World Editors καθώς και θα δούμε πώς κατασκευάζονται πρακτικά τα Custom Skins σε παιχνίδια. Θα κατασκευάσουμε ένα δικό μας σενάριο το οποίο θα δημοσιεύσουμε και στο Blog προς διάδοση και εξέλιξη.

2 σχόλια:

  1. WTF .... T0 Raid Boss Lygise? !!! Congratulations
    sto Guild "Loot Pink Ninjas FTW"
    Quest Completed:
    Exp:30k
    Awards: 2 EPIC projectores kai mia pokeball !!


    p.s Santa Claus Exists .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή